Vprašajte nas

Cevne Tehnologije

Composite cevi

Uporabljajo se za transport različnih medijev, kot so bencin, kurilno in mazilno olje, kisline, lugi, topila ter za odsesavanje hlapov pri ogljikovodikovih produktih.

Področja uporabe: cestne in železniške cisterne, pomorstvo, transport naftnih derivatov, kemična industrija ter tovarne, kjer so prisotni težki delovni pogoji.

Composite cevi so zaradi svoje specifične konstrukcije, notranje in zunanje spirale ter številnih plasti različnih polimerov izredno gibljive in v primerjavi z drugimi cevmi veliko lažje. Z uporabo različnih kombinacij teh materialov je mogoče dobaviti cevi, primerne za transport širokega spektra kemikalij, naftnih derivatov in BIO goriv pri različnih temperaturah in tlakih. 

Kvaliteta composite cevi je odvisna od moči in zanesljivosti spoja med cevjo in priključkom, zato pri izdelavi uporabljamo unikaten sistem stiskanja s kvalitetnimi in natančno zasnovanimi spojkami, objemkami ter tesnili. Takšen sistem stiskanja zagotavlja električno prevodnost, zato so naše Composite cevi primerne za uporabo v vseh ATEX območjih. Izdelane so v skladu z EU in mednarodnimi standardi.

V podjetju CT - Cevna tehnika d.o.o. uporabljamo shemo sledenja za izdelavo, testiranje, vzdrževanje in popravilo vsake posamezne cevi, ki jo dobavimo kupcu. Cevi dobavljamo v zahtevanih dolžinah različnih premerov in z različnimi priključki, kot so prirobnice, razni navojni priključki, “Cam&Groove” in “TW” spojke, “API” ter druge hitre suhe spojke. 

  • Dimenzije: od DN 25 DO DN 250
  • Delovne temperature: od – 200°C do + 110°C 
  • Delovni tlak: do 25 bar

 


 

 

Katalog:

 Katalog composite cevi

 Prenos kataloga composite cevi