Vprašajte nas

Cevne Tehnologije

Kovinske in PTFE gibljive cevi

Uporabljajo se tam, kjer so prisotne ekstremne razmere.

Področja uporabe: farmacevtska, kemična in predelovalna industrija, gradbena industrija, avtomobilska industrija, strojegradnja, ladjedelnice, koksarne, železarne ter livarne.

Kovinske in PTFE gibljive cevi kovinske in PTFE gibljive cevi so primerne za uporabo tam, kjer so prisotne ekstremne razmere (visoke temperature in tlaki ter agresivni mediji). Izdelane so iz visoko kvalitetnih materialov: AISI 316; AISI 316L; AISI 316TI; AISI 321; Monel 400; Inconel; Hastelloy; PTFE;FEP/PFA. Cevi so lahko opletene z različnimi opleti AISI 304; AISI 316; Monel, PP in PA.

Cevi so zelo gibljive ter dodatno ojačene za različne delovne tlake in podtlake. Dobavljive so v zahtevanih dolžinah z različnimi priključki in izdelane v skladu s standardi BS, DIN, UNI in AMS. Naše cevi se lahko uporabljajo v farmaciji in prehrambni industriji, ker imajo ustrezna potrdila za FDA; DVGW in BFR in EC2002/72, na voljo pa so tudi prevodne cevi za Ex prostore (ATEX).

Kovinske gibljive cevi – dimenzije od DN 6 do DN 300; delovni tlak: do 300 bar

PTFE gladke cevi – dimenzije od fi 1 mm do fi 100 mm; delovni tlak: do 300 bar

PTFE valovite cevi – dimenzije od fi 10 mm do fi 100 mm; delovni tlak: od 150 bar 

  • Temperaturno območje: od –270 °C do +1000 °C glede na določen artikel cevi 
  • Področja uporabe: farmacevtska, kemična in predelovalna industrija, gradbena industrija, avtomobilska industrija, strojegradnja, ladjedelnice, koksarne, železarne ter livarne