Vprašajte nas

Cevne Tehnologije

Prodajni program

Prodajni program podjetja CT - Cevna tehnika d.o.o. pokriva širok spekter proizvodov za vse vrste medijev z različnih področij poslovanja.

 

PVC in PU cevi:

Uporabljajo se za transport različnih medijev, kot so pitna in odpadna voda, vino, sokovi, zrak, plin, olje, goriva, škropiva, kisline in ostale abrazivne tekočine ter za transport peska, cementa, gramoza, kamenja, granulatov in žita.

Področja uporabe: kmetijstvo, kompresorji, cisterne, ladje, silosi, kanalizacija, živilska industrija, klimatizacija in ventilacijski sistemi, lesna industrija, kemična industrija, ladjedelnice in pristanišča, steklarska in jeklarska industrija ter cementarne in kamnolomi.

 

Gumijaste cevi:

Uporabljajo se za transport različnih medijev, kot so pitna in odpadna voda, pivo, vino, mleko, sokovi, zrak, para in vroča voda, plin, olje, goriva, škropiva, kisline in ostale abrazivne tekočine ter za transport peska, cementa in PVC granulatov.

Področja uporabe: kmetijstvo, namakalni sistemi, kompresorji, pnevmatska orodja, avtomobilski hladilniki, cisterne, silosi, kanalizacija, mlečna in prehrambna industrija, kemična in farmacevtska industrija, livarne, jeklarne in valjarne ter za odvod plinov pri varjenju.

 

Silikonske cevi:

Uporabljajo se v kritičnih industrijskih aplikacijah.

Področja uporabe: živilska industrija, kemična industrija, medicina in farmacija.

 

Kovinske in PTFE gibljive cevi:

Uporabljajo se v delovnih okoljih, kjer so prisotne ekstremne delovne razmere.

Področja uporabe: farmacevtska, kemična in predelovalna industrija, gradbena industrija, avtomobilska industrija, strojegradnja, ladjedelnice, koksarne, železarne ter livarne.

 

Composite cevi:

Uporabljajo se za transport različnih medijev, kot so bencin, kurilno in mazalno olje, kisline, lugi, topila ter za odsesavanje hlapov pri ogljikovodikovih produktih.

Področja uporabe: cestne in železniške cisterne, pomorstvo, transport naftnih derivatov, kemična industrija ter tovarne, kjer so prisotni težki delovni pogoji.

 

Master-clip cevi:

Uporabljajo se za odsesavanje različnih medijev, kot so zrak, hlapi in izpušni plini.

Področja uporabe: odsesavanje plinov in hlapov, klimatizacija in ventilacijski sistemi, lesna in papirna industrija, avtomobilska industrija, letalska industrija, kemična in farmacevtska industrija, ladjedelnice in pristanišča, steklarska in jeklarska industrija, cementarne, kamnolomi in sežigalnice.

 

Priključki, objemke in tesnila:

Naše podjetje ima v prodajnem programu široko paleto priključkov, prirobnic, objemk, spojk in hitrih suhih spojk ter tesnil, izdelanih iz različnih materialov ter skladnih z različnimi standardi.

Področja uporabe: vse vrste industrije (od prehrambene do kemične) ter ostala področja.

 

Kompenzatorji:

Namen kompenzatorjev je zmanjšati aksialne, angularne in lateralne pomike na cevovodih. Prav tako so namenjeni zmanjšanju vibracij, blaženju hrupa in tlačnih udarov na cevnih sistemih s črpalkami, turbinami in kompresorji. Služijo za kompenzacijo termičnih raztezkov in drugih nepravilnosti na cevnih sistemih.

Področja uporabe: vse vrste industrije (od prehrambene do kemične) ter ostala področja.

 

 

 

Katalog:

 Katalog prodajnega programa industrijskih cevi cevi

 Prenos kataloga prodajnega programa industrijskih cevi