Vprašajte nas

Cevne Tehnologije

PVC in PU cevi

PVC in PU (poliuretanske) cevi se uporabljajo za transport različnih medijev, kot so pitna in odpadna voda, vino, sokovi, zrak, plin, olje, goriva, škropiva, kisline in ostale abrazivne tekočine ter za transport peska, cementa, gramoza, kamenja, granulatov in žita.

Področja uporabe: kmetijstvo, kompresorji, cisterne, ladje, silosi, kanalizacija, živilska industrija, klimatizacija in ventilacijski sistemi, lesna industrija, kemična industrija, ladjedelnice in pristanišča, steklarska in jeklarska industrija ter cementarne in kamnolomi.

​Naše podjetje nudi široko paleto PVC cevi za uporabo v kmetijstvu in industriji. Namenjene so predvsem transportu različnih tekočin, zraka, plina in raznih drugih abrazivih materialov. Dobavljive so v različnih notranjih premerih za različne tlačne in sesalne stopnje. Nudimo tudi BIO PVC cevi za uporabo v živilski industriji in farmaciji, saj so izdelane v skladu z evropsko direktivo 2002/72/CE in FDA standardom.

V zadnjih letih je razvoj PUR cevi razširil njihovo uporabo v vseh industrijskih panogah, ne samo v lesarsko-predelovalni industriji. V sklopu našega proizvodnega programa tako nudimo široko paleto PUR cevi za uporabo v različnih proizvodnih procesih ter za transport različnih granulatov, opilkov, ostružkov, prahu in plinov. Delimo jih na lahko, srednjo, težko in ekstremno težko izvedbo cevi (razlikujejo se glede na debelino stene cevi). Odporne so na vlago in višje temperature. 

Posebna izvedba PUR cevi se lahko uporablja tudi v živilski industriji in farmaciji, saj so narejene v skladu z evropsko direktivo 2002/72/CE in FDA standardom. Dobavljamo tudi antistatične izvedbe PUR cevi (ATEX). 

Cevi dobavljamo v kolutih ali fiksnih dolžinah in z raznimi priključki.

  • Materiali cevi: PVC, Ester-PUR, Ether-PUR, polyolefi n, PA, BIO, TPV 
  • Temperaturno območje uporabe: od –40 °C do +125 °C 
  • Dobavljive dimenzije cevi: od DN 4 mm do DN 500 mm 
  • Delovni tlak: od 1 bar do 80 bar

 

 

 

Katalog:

 Katalog PVC in PU cevi

 Prenos kataloga PVC in PU cevi