Vprašajte nas

Cevne Tehnologije

Kompenzatorji

Z novim letom smo posodobili naš bogat prodajni program kompenzatorjev. Namen kompenzatorjev je zmanjšati aksialne, angularne in lateralne pomike na cevovodih. Prav tako so namenjeni zmanjšanju vibracij, blaženju hrupa in tlačnih udarov na cevnih sistemih s črpalkami, turbinami in kompresorji. Služijo za kompenzacijo termičnih raztezkov in drugih nepravilnosti na cevnih sistemih.

Predstavljamo vam družino visokokvalitetnih gumijastih kompenzatorjev Teguflex, proizvajalca Trelleborg. Prodajni program obsega kompenzatorje namenjene različnim aplikacijam in tipom proizvodnje. Kompenzatorji so namenjeni blaženju vibracij, neujemanj ter termičnih raztezkov na cevovodih in drugih cevnih sistemih. Kompenzatorji blažijo tudi razna aksialna, angularna in lateralna odstopanja na cevnih sistemih in izboljšujejo zanesljivost delovanja samega cevnega sistema, kjer so instalirani. 

Vsi kompenzatorji so na voljo v različnih dimenzijah in izvedbah. V zvezi s tem najdete natančnejše podatke na spodnjih povezavah, kjer se nahajajo predstavitve ter tehnične podrobnosti posameznih kompenzatorjev. Poleg predstavljenih dimenzij in izvedb kompenzatorjev so vam na podlagi predhodnega naročila na voljo tudi druge dimenzije in izvedbe. 

 

Kompenzatorji Teguflex:

 Predstavitev kompenzatorjev Teguflex

 

 Trelleborg - Teguflex C

 Trelleborg - Teguflex FFI

 Trelleborg - Teguflex FFL

 Trelleborg - Teguflex P

 Trelleborg - Teguflex W