Vprašajte nas

Cevne Tehnologije

Mednarodna konferenca daljinske energetike 2016

Med 20. in 22. marcem bo v Portorožu (GH Bernardin) potekala tradicionalna Mednarodna konferenca daljinske energetike 2016. Na konferenci bodo sodelovali številni priznani domači in tuji gostje, organizirane bodo predstavitve in omizja glede aktualnih trendov, političnih odločitev in mednarodnih usmeritev na področju daljinske energetike. 

 

Osrednje teme konference bodo nacionalni energetski koncept in daljinska energetika, zemeljski plin, sistemi daljinskega ogrevanja in hlajenja, rešitve in energetska učinkovitost ter vodenje procesov v daljinski energetiki. Seveda pa bo ob tem govora tudi o drugih aktualnih temah, celoten program konference pa si lahko ogledate na uradni spletni strani

 

Konference se bo udeležilo tudi naše podjetje in sicer bomo predstavili naš program predizoliranih cevi Brugg. Na voljo vam bomo za predstavitve in pojasnila ter dodatne informacije glede našega prodajnega programa. V okviru našega razstavnega prostora si boste lahko ogledali tudi zadnje novosti, trende in razstavne eksponate iz našega programa predizoliranih cevi. 

 

Več informacij o konferenci si lahko preberete na spletni strani Slovenskega društva za daljinsko energetiko oziroma na uradni plsetni strani konference.

 

Vljudno vabljeni!