Vprašajte nas

Cevne Tehnologije

Nov artikel - Master - PUR

Nov artikel v našem prodajnem programu je industrijska cev Master-PUR Performance. Omenjeno cev odlikujejo tri pomembne lastnosti in sicer gladka notranjost, velika fleksibilnost ter visoka odpornost na abrazijo. Cev je bila oblikova posebaj za potrebe industrije, kjer se pojavlja potreba po transportu visoko abrazivnih surovin obenem pa se od transportnega medija zahteva čim večja fleksibilnost in prilagodljivost. 

 

Povsem gladka notranjost cevi zagotavlja odličen pretok surovin po transportnem mediju in tako omogoča prihranek energije potrebne za transport. Zaradi edinstvenega proizvodnega procesa je omenjena industrijska cev ena izmed najbolj odpornih PU cevi na abrazijo. Glavno novost pa predstavlja velika fleksibilnost, ki olajša instalacijo cevi ter omogoča namestitev in uporabo cevi v majhnih in ozkoh prostorih. 

 

Cev je v prvi vrsti namenjena transportu visoko abrazivnih surovin kot so pesek, gramoz in drugi granulati.Zaradi zgoraj omenjenih lastnosti je namenjena uporabi v cementarnah, železarnah, ladjedelnicah, dokih in drugih industrijskih obratih, kjer se pojavlja potreba po transportu visoko abrazivnih surovin. 

 

 Master - Pur Performance

 Master - Pur Performance brošura

 Master - Pur Performance brošura