Vprašajte nas

Cevne Tehnologije

Nov artikel - Canalkler 250 S

V mesecu novembru smo v svoj prodajni program uvrstili novo cev Canalkler 250 S francoskega proizvajalca Trelleborg. Gre za posodobljeno cev, ki je namenjena predvsem čisčenju kanalov in visokotlačnemu pranju. Uporablja se predvsem v gradbeništvu in komunalni dejavnosti.Cev se od svoje predhodnice razlikuje predvsem v manjšem drsnem uporu, kar v praksi pomeni, da potrebujemo za vlečenje nove cevi bistveno manjšo vlečno sliko kot pri stari cevi. Zmanjšan drsni upor je posledica edinstvenega spolzkega plašča.  Pri stari cevi Canalkler 250 S je drsni upor znašal 107 kg. Drsni upor pri novi cevi je bistveno zmanjšan in za 100m cevi znaša samo 49 kg. 

 

Zmanjšan drsni upor se odraža predvsem v lažjem vlečenju in polaganju cevi ter v večji učinkovitosti pri sami uporabi cevi. Z novo cevjo Canalkler 250 S boste pri polaganju prihranili čas in energijo obenem pa dosegli tudi neprimerno boljše rezultate pri uporabi - pri vseh vrastah čiščenja in visokotlačnega pranja. 

 

Ena izmed pomembnejših novosti v primerjavi s staro cevjo je tudi veliko daljša življenjska doba cevi. Nova cev ima v primerjavi s staro cevjo okoli 6,5 krat daljšo življenjsko dobo. Daljša življenjska doba je posledica večje odpornosti na abrazijo, ki je ena izmed pomembnejših lastnosti nove cevi.

 

Vse cevi, ki jih dobavimo svojim naročnikom so tudi tlačno preizkušene. Cev je testirana s 375 bari tlaka in je dobavljiva skupaj s certifikatom o tlačnem preizkusu.

 

Novo cev Canalkler 250 S odlikuje tudi možnost hitrega in večkratnega popravila. Ob sami cevi vam nudimo tudi najrazličnejše priključke, ki omogočajo popravilo in večkratno uporabo. Zaradi omenjenih priključkov, lahko sedaj cev popravite tudi na terenu in tako prihranite čas. Skupaj z cevjo in priključki vam nudimo tudi vsa potrebna navodila za vgradnjo in servis cevi ter ostalo tehnično podporo.

 

Brošura Canalkler 250 S

 

Trelleborg - Canalkler 250 S