Vprašajte nas

Cevne Tehnologije

Obiščite nas na sejmu Terotech - vzdrževanje (Celjski sejem)

Kot vsako drugo leto, se bo tudi letos naše podjetje CT - Cevna tehnika d.o.o. udeležilo in predstavilo na 17. sejmu Terotech - vzdrževanje. Sejem bo potekal med 12.4. in 15.4.2016 na razstavnih prostorih Celjskega sejma. Naše podjetje se bo predstavilo na svojem stalnem prostoru, ki se nahaja v razstavni dvorani D, prostor številka 8.

 

Sejem Terotech - vzdrževanje je eden izmed večjih sejmov ponudnikov izdelkov in storitev za učinkovito vzdrževanje in uporabo objektov, strojev in resursov v industriji. Naše podjetje bo na sejmu predstavilo svoj bogat prodajni program, ki obsega industrijske cevi, predizolirane cevi Brugg in široko paleto priključkov, prirobnic, objemk, spojk in drugega materiala potrebnega za vgradnjo in vzdrževanje cevnih sistemov. 

 

Vljudno vas vabimo, da nas obiščete na našem razstavnem prostoru, kjer vam bomo z veseljem podrobneje predstavili naš prodajni program in storitve. Za vas pripravljamo tudi pogostitev in pester spremljevalni program. Veselimo se že vašega obiska in druženja z vami.