Vprašajte nas

Cevne Tehnologije

Prenovljena ponudba cevi Danoil 7 in Danoil 9

Eden izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev composite cevi, angleški Dantec, je posodobil svojo ponudbo composite cevi namenjenih pretakanju naftnih derivatov. Svojo ponudbo je osvežil s prenovljenima modeloma cevi Danoil 7 in Danoil 9. 

Danoil 7 in Danoil 9 sta composite cevi, katerih konstrukcija je prilagojena pretakanju naftnih derivatov in drugih visokoaromatskih medijev. Omenjeni cevi sta uporabni v najrazličnejših aplikacijah in lahko delujeta ob tlaku ali podtlaku.

Cev Danoil 7 je dobavljiva v dveh različicah (Standard Duty in Heavy Duty). Standardna izvedba cevi je namenjena uporabi pri kamionskih in železniških cisternah, medtem ko je različica Heavy Duty namenjena transportu naftnih derivatov iz ladijskih tankerjev v zbirališča na obali.  Cev Danoil 9 ima podobne lastnosti kot Danoil 7, glavna značilnost cevi pa je prevlkeka iz najlona, ki omogoča transport in pretakanje visoko aromatskih medijev. 

Obe cevi imata tipično zgradbo composite cevi - sestavljeni sta iz več plasti termoplastičnih tkanin in zatesnjeni s polipropilensko folijo. Glavne značilnosti composite cevi pa so dolga življenjska doba, odpornost na obrabo ter vremenske vplive. 

 

Več informacij o novih modelih cevi si lahko preberete v zloženki. Za vse dodatne informacije, pojasnila in naročila nas prosim kontaktirajte.