Vprašajte nas

Cevne Tehnologije

O podjetju

CT - Cevna tehnika d.o.o., podjetje za trgovino, proizvodnjo in storitve, nadaljuje tradicijo in se ukvarja s prodajo, dobavo ter montažo gibljivih industrijskih in predizoliranih cevi. Podjetje je generalni zastopnik in uvoznik prodajnega programa predizoliranih cevi Brugg. Ves čas stremimo k napredku, zato svoj prodajni program neprestano dopolnjujemo in širimo. Kljub vsemu pa smo ostali specializirani izključno za področje cevne tehnike. 

Naš cilj je spremljati potrebe trga, se približati zahtevam naših strank ter nuditi vso podporo pri izbiri želenih artiklov. Glavne odlike podjetja so strokovna usposobljenost kadrov, fleksibilnost, hitra odzivnost ter kvaliteta, ki jo vedno dajemo na prvo mesto. Vsi materiali imajo ustrezne certifikate za posamezna področja. Storitve, ki jih izvaja podjetje, pa so skladne z najvišjimi standardi kakovosti.

Ponosni smo, da imamo vzpostavljene dobre in dolgoročne partnerske odnose s priznanimi evropskimi proizvajalci in dobavitelji. Zaupajo nam tudi mnoga priznana slovenska podjetja s področja kemijske, farmacevtske, živilske in lesne industrije, komunalna, energetska, trgovska in inštalaterska podjetja ter številne fizične osebe. Podjetje se zaveda, da zadovoljstvo naših strank predstavlja pot do uspeha, zato vztrajno sledimo tej viziji.