Tesnilni vložki za cevi in kable

Tesnilni vložek Kraso s prirobnico tip FKF – črna kad

Tesnilni vložek za inštalacijo cevi in kablov za tesnjenje medijev vseh vrst. Uporaba za tesnjenje na novo nameščenih cevi in tudi cevi, ki so že nameščene v prebojih. Odporen na olja in bitumen, iz nerjavečega jekla. Prirobnice so lahko iz različnih materialov: npr. PVC, EPDM, FPO, RESITRIX®, PP, PE, KRASO-Fol, PYE-PV 200 S5 itd. Za pritrjevanje prirobnic se priporoča uporaba močnega lepila Kraso PU, primernega tudi za vlažne površine. Možnost izvedbe tesnilnega vložka za valovito medijsko cev. Enostavna in hitra montaža, majhna možnost napak pri montaži. Ne potrebujete navornega/momentnega ključa za montažo – integriran navorni omejevalnik.

Kraso ohišje s prirobnico tip FL/FE – črna kad

Prirobnica z ohišjem za inštalacijo cevi in kablov iz nerjavečega ali elektrogalvaniziranega jekla, kompatibilna s Kraso tesnilnim vložkom (ni vključen). Set lahko vključuje tudi 2 pokrova.

Tesnilni vložek Kraso s prirobnico z ohišjem tip FL – črna kad

Tesnilni vložek s prirobnico v ohišju za tesnjenje medijev vseh vrst v stavbah, za inštalacijo cevi in kablov. Uporaba za tesnjenje na novo nameščenih cevi in tudi cevi, ki so že nameščene v prebojih. Odporen na olja in bitumen, iz nerjavečega ali galvaniziranega jekla. Ne potrebujete navornega/momentnega ključa za montažo – integriran navorni omejevalnik.

Tesnilni vložki Kraso DD/M/SD/GR/TD – bela kad

Tesnilni vložek z enojnim, dvojnim, trojnim ali četvornim tesnjenjem za inštalacijo cevi in kablov. Uporaba za tesnjenje na novo nameščenih cevi in tudi cevi, ki so že nameščene v prebojih. Iz nerjavečega jekla odpornega proti koroziji, ima integriran navorni omejevalnik. Visoka kakovost gume in enostavna, univerzalna uporaba. Možna izvedba za inštalacijo več kablov in cevi hkrati. Možna izvedba tudi za tesnjenje plinov in vonjav. Možna izvedba tesnilnega vložka za valovito medijsko cev. Individualno prilagojene rešitve za tesnjenje cevi in kablov. Na voljo tudi kot slep tesnilni vložek.

Plastična prirobnica tip KFP – bela kad

Uporaba pri zidnih prebojih kjer so že inštalirani kabli ali cevi v kombinaciji s tesnilnim vložkom za belo kad. Uporaba pred zidom, možnost izvedbe za več kablov in cevi. Možnost izvedbe tudi z že integriranim tesnilnim vložkom. Pri plastičnih prirobnicah je potrebna inštalacijsko orodje in oprema. Za več informacij in možnosti izvedb preverite katalog.

Vaše povpraševanje
Vaša košarica je trenutno praznaVrni se med izdelke