Kraso tesnila za cevi in kable

Kraso je družinsko podjetje specializirano za razvoj in izdelavo vodotesnih inštalacijskih delov oz. tesnilnih sistemov za cevi in kable v betonskih konstrukcijah. Izdelujejo vodotesna zidna tesnila oz. tesnilne vložke za cevi in kable, hišne vhode za inštalacije in zidne prehode za cevi in kable za odpadne vode in kabelsko kanalizacijo. Izdelki so narejeni iz plastike, gume in nerjavečega jekla in ponujajo veliko rešitev za gradbeništvo, industrijo, energetiko in komunalo. Poskrbijo da je tesnjenje za cevi in kable varno in učinkovito. V temeljnih betonskih konstrukcijah poznamo belo in črno tesnjenje, t.i. belo kad in črno kad.

Bela kad je ime za komponento iz betona, ki je neprepustna oz. vodotesna. V tem primeru ima beton tudi funkcijo tesnjenja. Tukaj ni potrebnega dodatnega sloja, temveč je beton ves čas viden. Zato tudi ime bela kad.

Črna kad je ime za bitumensko hidroizolacijo okoli betona. Sloj hidroizolacije omogoča betonski konstrukciji vodotesnost. Zaradi barve bitumenskega sloja tudi ime črna kad. Ponujajo tesnilne rešitve za oba načina gradnje.

Vaše povpraševanje
Vaša košarica je trenutno praznaVrni se med izdelke