O nas

Začetki segajo v leto 1992, ko se je kot plod visokih ciljev in želje po napredku ustanovilo podjetje. Danes je CT – CEVNA TEHNIKA eno vodilnih podjetij na področju cevne tehnike v Sloveniji in sinonim za strokovnost in kakovost. Glavne dejavnosti podjetja so dobava, prodaja in montaža industrijskih gibljivih cevi ter predizoliranih gibljivih in togih cevi pravnim osebam. Smo generalni zastopnik za predizolirane cevne sisteme svetovno priznanega proizvajalca Brugg. Dolgoletna sodelovanja z zanesljivimi dobavitelji nam omogočajo, da lahko sledimo naši viziji in vedno zagotovimo kakovostne materiale in storitve. Zaposleni v podjetju z veseljem svetujemo in pomagamo pri iskanju rešitve za vsakogar. Pri svojem delu smo hitro odzivni, prilagodljivi in predani poslanstvu podjetja. Ves čas se učimo, optimiziramo procese in iščemo načine kako biti še boljši partner dobaviteljem, kupcem in zaposlenim ter kako zmanjšati svoj vpliv na okolje.

Servis in proizvodnja cevi

Za nemoten proizvodni proces oz. montažo in pravočasno dobavo cevi in priključkov imamo na voljo 1500 m2 veliko skladišče in delavnico. Zaradi neprestanega nadgrajevanja in investiranja v nove tehnologije spajanja cevi in priključkov lahko danes naše podjetje izdeluje cevi s priključki do dimenzije DN250.

Uporabljamo različne načine spajanja:

  • objemke, trakovi in zaščitne objemke do premera 250 mm in maksimalnega pritiska 25 bar in
  • hidravlično notranje stiskanje do premera 100 mm in pritiska 100 bar.

Vse izdelane cevi pred dobavo tlačno preizkusimo in opremimo z ustreznim certifikatom. Vsaka cev ima svojo serijsko številko, kar nam omogoča popolno sledljivost artiklu od proizvodnje dalje. Za varno delo in uporabo industrijskih in predizoliranih cevi je izjemno pomembna pravilna montaža, uporaba in skladiščenje cevi. Na nas se vedno lahko obrnete za pomoč in usmeritve pri montaži, po željji pa lahko za stranke izvedemo tudi izobraževanje.

Zakaj izbrati nas?

Naše odlike ustvarjajo vaše zadovoljstvo.

Inovativni

Stremimo k nadgrajevanju, učenju in inovacijam.

Strokovni

Naša ekipa je odlično strokovno podkovana.

Učinkoviti

Smo hitro odzivni in prilagodljivi vašim željam.

Zanesljivi in izkušeni

Na podlagi večletnih izkušenj smo zgradili zaupanja vredne odnose.

Usmerjeni v trajnostni razvoj

Certifikat ISO 14001:2015 nam narekuje skrb za okolje.

Vse na enem mestu

Dobava, prodaja in servis cevnih sistemov.

ISO certifikati

Smo ponosni prejemniki certifikatov ISO 9001:2015 (od leta 2014) in ISO 14001:2015 (od leta 2018), ki nas zavezujeta k nenehnemu izboljševanju kakovosti našega prodajnega programa, storitev in delovanja podjetja. Zahteve certifikata ISO 9001:2015 se nanašajo tudi na odgovornost vodstva, vodenje virov in merjenje ter analiziranje zadovoljstva kupcev. Zahteve certifikata ISO 14001:2015 pa nam narekujejo odgovorno ravnanje z okoljem z vidika proizvodne in storitvene dejavnosti in skrb za učinkovito izkoriščanje virov ter trajnostni razvoj.

Vaše povpraševanje
Vaša košarica je trenutno praznaVrni se med izdelke