Posebna ponudba

Brugg predizolirana cev z jeklenim ohišjem

Delovna temperatura: do največ 400 °C
Delovni tlak: do PN 64
Dimenzije: DN 20–1000
Medijska cev: Jeklo

Smo generalni zastopnik za Brugg cevi. Podjetje Bruggpipes je specializirano za gibljive in toge cevi za transport tekočin, plinov in toplote. Izkušeni so na področju lokalnega in daljinskega ogrevanja, ohlajanja, transporta sanitarne vode, inudustrijskih aplikacij in polnilnih postaj. So zanesljiv partner, na globalnem trgu prisoten že več kot 30 let. Tukaj si lahko preberete več o podjetju Brugg in preostali ponudbi cevi.

Cev z jeklenim ohišjem je tog, predizoliran, dvoslojni, visokotemperaturni sistem. Najbolj primeren za izjemno visoke temperature in tlake. Nadzorni sistem zazna vsako vlago, ki vstopi v izolirano območje in tako preprečuje korozijo cevi. Pri montaži so potrebni tehnično usposobljeni monterji. Uporaba: Za transport vroče vode in pare v sistemih daljinskega ogrevanja, transport vroče vode v industrijskih sistemih.

Radpol predizolirana cev z difuzijsko bariero

Prediolirane cevi z dolžino do 16 m in s premerom do DN 1000 mm.

Radpol je vodilno podjetje na poljskem trgu, ki ponujajo rešitve za področje energetike, ogrevanja, vode in distribucije plina. Je proizvajalec predizoliranih sistemov za daljinsko ogrevanje in industrijske plinovode, na trgu so prisotni že preko 20 let.

Predizolirana cev z difuzijsko bariero je cev s posebno tehnologijo, zaradi katere je v obdobju prvih 10 let, zmanjšana izgube toplote za kar 15%. Zato je energetsko in stroškovno učinkovitejša. Inovativna tehnologija temelji na difuzijski barieri iz materiala EVOH (etilenvinilalkohol), ki se nahaja med zunanjim in notranjim slojem iz HDPE (polietilen visoke gostote). Temu sledita še izolacija (PUR) in notranja cev. Difuzijska bariera ohranja izolacijski indikator toplotne prevodnosti na skoraj nespremenjeni ravni med življenjsko dobo cevi za ogrevanje. Difuzijska bariera je zaščitena pred mehanskimi poškodbami, ki se lahko zgodijo med proizvodnimi in namestitvenimi postopki.

Vaše povpraševanje
Vaša košarica je trenutno praznaVrni se med izdelke