Industrijske gibljive cevi, abrazivni mediji

Izziv 1: Najti rešitve za naše stranke iz področja gradbene industrije, kmetijstva, kemične industrije, strojne industrije in premogovništva, ki so potrebovale cevi za abrazivne medije, na primer pesek, cement, prah,…

Rešitev 1: Supervrac

Za transport abrazivnih medijev kot so cement, pesek, apnenec, premog. Lahka, dobro gibljiva, v kolutih se zloži plosko. Zelo odporna na abrazijo. Prevodna cev primerna za Atex cone.

Rešitev 2: Abra 12

Gibljiva gumijasta cev črne barve, visoko odporna na abrazijo. Ojačana s sintetičnimi vlakni, tlačna.

Rešitev 3: BMSD 9545, BMD 9865

Gibljiva gumijasta cev, tlačna ali tlačno-sesalna, črne barve. Zunanjost odporna na abrazijo in vremenske vplive, notranjost antistatična, odporna na abrazijo. Zelo gibljiva in odporna na prepogibe. Ima tekstilno ojačitev z dvojno žično spiralo in antistatično žico. Uporaba v gradbeni industriji in vseh industrijah kjer so prisotni stroji.

Izziv 2: Najti rešitev za naše stranke iz področja gradbene, kemične in strojne industrije, saj pri krivljenju gumijastih cevi zaradi agresivnosti abrazivnih medijev prihaja do obrabe cevi.

Rešitev 1: Master protect koleno za cev

Jekleno koleno prevlečeno s poliuretanom in geometrijsko prilagoditvijo notranjosti za podaljšanje življenjske dobe cevi. Posebna oblika notranjosti cevi nekoliko diagonalno, poskrbi, da medij mehkeje preide skozi zavoj in pri tem ne izgubi hitrosti.

mas_master_protect_rohrbogen_DN_100

Uporabljeni izdelki

Vaše povpraševanje
Vaša košarica je trenutno praznaVrni se med izdelke