Industrijske gibljive cevi, kemikalije in goriva

Izziv 1: Najti rešitve za najrazličnejše medije; kisline, luge, topila, nafto in olja, itd., za farmacijo, kemično industrijo in naftno industrijo.

Rešitev 1: Danflon, Danchem

Danflon je gibljiva, kompozitna, viosko kvalitetna cev v standardni izvedbi z PTFE ali ECTFE (še večja mehanska zmogljivost od PTFE). Tlačno-sesalna. Notranja in zunanja spirala sta lahko v nerjavečem jeklu ali galvaniziranem jeklu. Standardna različica je ojačana s polipropilenom, za višje temperature in poliestrom. Obstajata različici za normalne delovne pogoje in težke delovne pogoje.

Danchem gibljive, kompozitne cevi so izdelane iz več slojev polipropilena, ki služi tudi kot ojačitev. Zunanji sloj cevi je iz PVC, lahko pa je tudi iz PU ali polipropilena. Notranja spirala je na voljo v nerjavečem jeklu ali v jeklu oplaščenem s polipropilenom. Zunanja spirala pa je na voljo v nerjavečem jeklu in galvaniziranem jeklu. Izvedba cevi je možna za standardne delovne pogoje in težke delovne pogoje.

Izziv 2: Najti rešitev za ekstremne delovne pogoje za podjetja iz področja farmacije, primerne za Atex cone.

Rešitev 1: PTFE gibljiva cev

PTFE cevi so gibljive, za visoke temperature in delovne tlake in z dolgo življenjsko dobo. Medijska cev je valovita, črne (ATEX) ali bele barve. Zunaj pa je možen oplet iz različnih materialov: nerjaveči oplet, oplet iz polipropilena (zelo lahka cev, za nižje temperature in tlake), PVDF oplet (najbolje kompatibilen z večino kemikalij, za nižje temperature in tlake) in EPDM/SI sloj (guma ali silikon - odporna na abrazijo in za lažje čiščenje) preko nerjavečega opleta. Cevi so lahko tlačne ali tlačno-sesalne, pri čemer je slednja ojačana s spiralo iz nerjavečega jekla, ki pa jim da še večjo trdnost in odpornost na prepogibe.

Uporabljeni izdelki

Vaše povpraševanje
Vaša košarica je trenutno praznaVrni se med izdelke